
Στο άψε σβήσε ετοιμάζουμε το ψαράκι και το στολίζουμε με το πιο καλοκαιρινό, δροσερό και αρωματικό λαχανικό... την κόκκινη ντομάτα.
Πικάντικη η γέμιση, αφράτο και μυρωδάτο το μείγμα του κιμά, «εξισορροπιστική» η σος μουστάρδας. Ενα ρολό-αποκάλυψη.
Η Άννα Ναθαναηλίδου μας έφτιαξε την αυθεντική συνταγή της παραδοσιακής φανουρόπιτας και μια αναγνώστρια από τον Πειραιά μας δίνει τη δική της φανουρόπιτα κέικ.
Στις ταβέρνες, δίπλα στην πιατέλα με τα τηγανητά ψαράκια, τα καλαμαράκια και τις άλλες τηγανητές νοστιμιές του καλοκαιριού βρίσκεις πάντα λεμόνι. Η κίνηση να στύψεις το χυμό του πάνω από τους τραγανούς μεζέδες είναι σχεδόν αντανακλαστική. τόσο...
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει...
Σαλατογευμα από τα λίγα! Η δροσιά των λαχανικών με την ψητή νοστιμιά του μοσχαριού... Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Τα μοσχάτα κρασιά αποτελούν την έμπνευση για αρκετά μοναδικά κοκτέιλ.
Από τη μία άκρη του Χωριού έως την άλλη είναι μια... λαδένια δρόμος. Κι ώσπου να πεις μανούρα, φέρνεις βόλτα ολάκερη την Κίμωλο. Μια σταλιά νησάκι, μα με τι γεύση!