Μια επιλογή από αλλαντικά εξαιρετικής νοστιμιάς για μερακλήδες.
Ευφάνταστες νοστιμιές από μικρές βιοτεχνίες, κλεισμένες σε βαζάκια. Για ντιπ, αλείμματα, ως μεζέ ή επιδόρπιο.
Δώστε λίγη προσοχή στο βράσιμο των noodles και σε 15΄θα έχετε ένα ιδιαίτερο φαγητό στο τραπέζι σας.
Μια πάστα, μα τι πάστα!
Ο Γιάννης Λεμονής γράφει για τα αλίπαστα των αρχαίων ημών προγόνων.
Στιγμιότυπο από εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης στο πλαίσιο των «Ημερών Τουρισμού 2014».