Μετά το μπάνιο, επιλέγουμε πού θα καθίσουμε για ψαράκι και θαλασσινά: στον Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, στη Λούτσα, στον Ωρωπό και στο Λαύριο.
Σαλατογευμα από τα λίγα! Η δροσιά των λαχανικών με την ψητή νοστιμιά του μοσχαριού... Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Κλασικό και αγαπημένο το ταίριασμα της φέτας και του καρπουζιού!
Σε μισή ώρα τρώμε δροσερή μακαρονοσαλάτα με τόνο.
Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Καλοκαιρινός μπαξές έγινε αυτή η ομελέτα με τόσους κολοκυθοανθούς...
Το αβοκάντο γίνεται το τέλειο «σερβίτσιο» για την καβουροσαλάτα μας.