Μπιροποσία, νόστιμοι μεζέδες και νεανική βαβούρα στην πολυσύχναστη Κολοκοτρώνη.
Για να γλιτώσουμε χρόνο, φτιάχνουμε τον πουρέ όση ώρα ψήνονται τα μπιφτέκια στον φούρνο.
Φράουλα, βατόμουρο και κόκκινο πιπέρι δημιουργούν ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό κοκτέιλ.
Ο πατατοπουρές δεν έχει πρόβλημα, γιατί η πατάτα «τραβάει» τα υγρά και σπάνια γίνεται υδαρής. Όμως οι πουρέδες άλλων λαχανικών (π.χ. καρότου ή αρακά) μπορεί να βγουν νερουλοί, αν βάλουμε περισσότερο από το νερό του βρασίματος απ’ όσο...
Για τους χειμωνιάτικους πουρέδες μας, πρέπει να εξοπλιστούμε με τα κατάλληλα εργαλεία.
Αποκριάτικο φαγοπότι με δεκάδες κρεομεζέδες, νοστιμιές καθαροδευτεριάτικες και άλλα πολλά στο τεύχος που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.