Υπέροχο, φθινοπωρινό μελωμένο χοιρινό με βερίκοκα και μπαχαρικά.
Μια γαλλική τάρτα είναι αυτή, πολύ νόστιμη και ντελικάτη. Αυτή είναι η κλασική εκδοχή της, όπως μου την έδειξε προ...αμνημονεύτων ετών μια γαλλίδα φίλη.
Γεύμα άκρως θαλασσινό και ενδιαφέρον εις τον αφρόν της θάλασσας...
Νηστήσιμα αλλά νόστιμα φαγητά από τους σεφ του Γαστρονόμου για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, μαζί με συμβουλές για το πώς θα τα κάνουμε άλαδα.
Ακόμα και η ταπεινή φακή μπορεί να γίνει γκουρμέ.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και απολαμβάνουμε...
Σερβίρουμε τη σούπα πασπαλισμένη με λίγο κάρυ ή μαύρο πιπέρι. Συνοδεύουμε με ψωμί με λιωμένο τυρί.