Οι σεφ του «γ» ετοιμάζουν ένα πάρτι με τις αγαπημένες τους γιορτινές λιχουδιές, καμωμένες με ντόπια υλικά.
Σερβίρουμε στο πιάτο μας το πιλάφι, τοποθετούμε τα κομμάτια κρέατος και περιχύνουμε με τη πηκτή σάλτσα από το κονιάκ, τζίντζερ και μήλο.
Η Νένα Ισμυρνόγλου αλείφει την όρνιθα με βούτυρο και την ψήνει μέσα σε σάλτσα πορτοκαλιού με λικέρ και κεδροκούκουτσα. 17 μέρες μέχρι το τραπέζι των Χριστουγέννων!
Το κρασί με την μπεζ- κίτρινη ετικέτα και τα καφετιά γράμματα ήταν το αγαπημένο των γονιών μου. «Νάουσσα Μπουτάρη».
Ήρθα για γιαούρτι ταψιού, έφυγα με γίδα βραστή.
Ο Άρης Σκλαβενίτης προτείνει το κρασί της εβδομάδας!
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!