Μέχρι να τελειώσει η εποχή τους δοκιμάζουμε τα σπαράγγια σε διάφορες εκδοχές. Αυτή τη φορά σε μια γρήγορη και πεντανόστιμη μπρουσκέτα.
Το πολύ νόστιμο λαχανικό μάς συστήνεται, μέσα από την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων και του ΒΙΟΑΓΡΟΥ.
Τα σπαράγγια είναι στην εποχή τους. Εκμεταλλευτείτε το για να φτιάξετε νόστιμα, εύκολα και υγιεινά πιάτα.
Λαχταριστό, αφράτο, τέλειο το σουφλεδάκι της Ντίνας Νικολάου. Προτιμάμε ελληνικά σπαράγγια που είναι τώρα στα καλύτερά τους.
Οινικές περιπέτειες με δόσεις δημιουργικής γαστρονομίας σε ένα κομψό εστιατόριο στην Πλάκα.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας μαθαίνει να καθαρίζουμε τα σπαράγγια και στο τέλος, φτιάχνει μια νόστιμη ομελέτα.