Το στόμα μου έγινε τσαρούχι!» Πόσες φορές έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να ξεστομίζει αυτήν τη φράση μετά από μια γουλιά ενός κόκκινου -κυρίως- κρασιού. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να ξεχωρίσουμε το… τσαρούχι από το Berluti!
Το σπουδαίο σταφύλι στο οποίο υποκλίνονται ολοένα και περισσότεροι οινόφιλοι σε όλο τον κόσμο.
Ο Σίμος Γεωργόπουλος επιλέγει και μας προτείνει έξι Ασύρτικα για όλα τα γούστα.
«Μια εποχή έξαρσης των φρούτων, των λαχανικών και των απολαύσεων. Με χρώματα κι αρώματα. Μόνο όμως τα μούσμουλα διαθέτουν αυτό το πολύ λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα»
Ο ρηξικέλευθος παραγωγός έδωσε νέα πνοή στην επί δεκαετίες παραγνωρισμένη ποικιλία του αττικού αμπελώνα.
Είναι μία από τις πρώτες οινοπαραγωγούς περιοχές του κόσμου και το ηλικίας 3.500 ετών πατητήρι που ανακαλύφθηκε στο Βαθύπετρο Ηρακλείου δεν αφήνει καμία αμφιβολία!
Οι απώλειες των δημοσίων εσόδων που αντιστοιχούν στην παράνομη διακίνηση χύμα τσίπουρου υπολογίζονται στα 300.000.000 €.