Για τους λάτρεις του κοτόπουλου αυτό το κοντοσούβλι είναι η καλύτερη επιλογή για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης.
Μπακαλιαράκια τηγανητά γρήγορα και εύκολα.
Ενδιαφέροντα ιταλικά εδέσματα σε «μαφιόζικο» περιβάλλον.
Ελαιόλαδα και ελιές.
Ο Άγγελος Ρέντουλας επισκέφτηκε το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά και δοκίμασε το μενού του νέου σεφ Ανταμ Κοντοβά.
Στο πλαίσιο του μήνα γαλλικής γαστρονομίας 4 τυχερά ζευγάρια θα δειπνήσουν δωρεάν σε καλά αθηναϊκά εστιατόρια.
Κοτόπουλο γεμιστό με χόρτα εποχής. Το φανταζόσουν;