Τζίντζερ, σόγια, κόλιανδρος και μέλι για τη μαρινάδα, λίγο λάδι για το τηγάνισμα και... τα ωραιότερα μπριζολάκια που έχεις φάει τελευταία, είναι έτοιμα!
Αν βρεθείτε στην παραθαλάσσια κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας, ιδού μια πρόταση για αξιοπρεπέστατο και value for money φαγητό.
Με μια χούφτα υλικά μπορούμε σε χρόνο dt να κάνουμε τις νοστιμότερες «μαγειρευτές» μπριζόλες στο τηγάνι. Αυτά και άλλα πολλά στον πρώτο Γαστρονόμο της νέας σεζόν.
Ένα προσεγμένο συνοικιακό ψητοπωλείο με ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις και έμπειρο σεφ στην κουζίνα.
Μια ταβέρνα με αυλή με άρωμα άλλης εποχής και συμπαθητικό φαγητό στο Κουκάκι.
Κρεοφαγία επιπέδου σε ένα άψογο αισθητικά περιβάλλον στη θρακιώτικη πόλη.