Γιορτή Μήλου με νόστιμες συνταγές από τo βούτυρο Lurpak και την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος.
Για το τελευταίο βιβλίο της σειράς «Κάν' το μόνος σου» γράφει, μαγειρεύει και σκιτσάρει ο Βαγγέλης Καρατζάς, ο άνθρωπος που σχεδίασε το Γαστρονόμο.
Μέχρι να τελειώσει η εποχή τους δοκιμάζουμε τα σπαράγγια σε διάφορες εκδοχές. Αυτή τη φορά σε μια γρήγορη και πεντανόστιμη μπρουσκέτα.
Ταξιδέψαμε στην... πηγή της πίτας και μάθαμε τα μυστικά της. Αυτά και άλλα πολλά στο τεύχος που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής.
Από χούλα χλου και κορκότο μέχρι σουλουγούν και λαβάς, τα άπαντα για τα ποντιακά μαγειρέματα στη Νέα Ιωνία.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας δείχνει πώς καθαρίζουμε εύκολα το χειμωνιάτικο λαχανικό για να το χρησιμοποιήσουμε στα μαγειρέματά μας.