Ο Φίλιππος Θεοχάρης, γεωπόνος, κατάφερε μετά από πολλά πειράματα να καλλιεργήσει την κάππαρη, το φυτό-σύμβολο της ανυποταγής.
Ο Στέλιος Παρλιάρος άνοιξε ένα ακόμη concept-store με πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, γλυκά, εργαλεία, βιβλία κ.λπ.
Στον κυματοθραύστη του «Κιματοθραύστη», δηλαδή στην βιτρίνα-μπουφέ του, θα βρεις μαγειρευτά, κρεατικά και σαλάτες. Διάλεξε το πιάτο σου και ξεκίνα να γεμίζεις.
Ο Βαγγέλης Γείτονας συνδύασε τις δυνατότητες που του παρείχε ο τόπος με τη σκληρή δουλειά. Αποτέλεσμα, μια επιτυχημένη εξαγωγική επιχείρηση και ένα πεντανόστιμο προϊόν.
Δείτε το ρεπορτάζ της Metropolis για τα Βραβεία Ποιότητας 2012.
Στη Μεσσηνία, εκεί όπου ξέρουν από καλό λάδι, μια ομάδα παραγωγών κατάφερε κάτι πιο σημαντικό: να θέσει και να επιτύχει συλλογικούς στόχους.
Διοργανώνεις πάρτι γενεθλίων για τη βασίλισσα της Αγγλίας, η οποία παράλληλα γιορτάζει το «αδαμάντινο ιωβηλαίο» της (60 χρόνια βασιλείας)· σε ποιον αναθέτεις να φτιάξει την τούρτα;