Ένα διαφορετικό «πρασόρυζο» με τραχανά αντί για ρύζι προτείνει η Ντίνα Νικολάου.
Κοκτέιλ πολλών αστέρων με ελληνική υπογραφή.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Στρώσε το τραπέζι, σε μισή ώρα τρώμε!
Εκδρομή στο βουνό χωρίς κρεοφαγία γίνεται; Δεν γίνεται!
Μελωμένο και ζουμερό, γρήγορο και ιδιαίτερο το σημερινό μας φαγητό. Δίπλα του ταιριάζει ένα αφράτο μπασμάτι.
Η Νένα μεταμορφώνει το κλασικό φαγητό σε light λιχουδιά, χρησιμοποιώντας το χοιρινό φιλέτο αντί άλλου κομματιού, ελάχιστο λάδι, ασπράδια για το αυγολέμονο και πολύ μεράκι.