Απλό, πλήρες και χορταστικό αν το συνδυάσουμε με ψωμί φρέσκο ή φρυγανισμένο.
Δύο συντάκτες, δύο διαφορετικές γνώμες. Αυτή την εβδομάδα για το ολοκαίνουριο στέκι της πλατείας Αγ. Ειρήνης.
Ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα που θα αλλάξει τον τρόπο που φτιάχνουμε κοτόπουλο στο φούρνο. Με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει όλα τα μυστικά για να φτιάξουμε χρυσαφένιες και τραγανές τηγανητές πατάτες στο σπίτι.
Μοντέρνα κουζίνα στο πιο μοδάτο εστιατόριο στη Φιλοθέη.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δίνει τη σπανιόλικη εκδοχή της αγαπημένης μας ομελέτας.