Η Μαργκερίτα Μισόνι, τρίτη γενιά του ιταλικού οίκου Missoni, ετοίμασε για το περιοδικό AnOther βαυαρέζικες κρέπες με μαρμελάδα βερίκοκο.
Ινδικές γεύσεις σ’ ένα μικρό αλλά πολυσύχναστο εστιατόριο της Ερμού.
Νόστιμο σνακ για το σχολείο και το γραφείο αλλά και θαυμάσιο γεύμα στο σπίτι συνοδεία σαλάτας και γιαουρτιού.
Είτε φρέσκο είτε παστό το ταπεινό ψαράκι γίνεται εξαίσιος μεζές αλλά και πρώτης τάξεως φαγητά.
Συνοδεύουμε με μια δροσερή μαρουλοσαλάτα και μπόλικο ψωμί.