Σασίμι, σαρδέλες και φουά γκρα σε ένα φημισμένο εστιατόριο στην καρδιά της Νέας Υόρκης.
Μια οικογενειακή ψαροταβέρνα με «όνομα» στα περίχωρα του Άλσους Βεΐκου.
Ενα «νόστιμο» στέκι για φαγητό στο Γκαζοχώρι με καλές μουσικές, ωραία αισθητική και καλή κουζίνα. Φορέστε το νεανικό κουστούμι σας και μπείτε…
Αν αναρωτιέστε πόσο αλάτι να βάλετε στο φαγητό, ιδού ένας γενικός κανών: 1 κιλό υλικών (κρέας, ψάρι, λαχανικά) θέλει περί τα 10 – 12 γρ. αλάτι. Επειδή όμως το πόσο αλμυρό θέλετε το φαγητό εξαρτάται από το υποκειμενικό σας γούστο, ξεκινήστε με 6 – 8...
Ενα ουζερί αξιώσεων σε μια γειτονιά της Ελευσίνας.