Ένα μπιστρό με γλυκές και αλμυρές γεύσεις και νοσταλγική ατμόσφαιρα.
Ένα χειμωνιάτικο λαδερό, νόστιμο και διαφορετικό.
Το μανάβικο της οικογένειας Ευαγγελάτου δεν αφήνει την ποιότητα στην τύχη…
Για την 25η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Μπράνη.
Συνοδεύουμε με ψωμί ή πατάτες βραστές ή ένα απλό πιλάφι.
Αν έχει γίνει το κοκκινιστό ή το λεμονάτο αλλά η σάλτσα δεν έχει δέσει, κάνουμε το εξής απλό για να αποφύγουμε να τη δέσουμε με κορν φλάουρ, που «θαμπώνει» τη γεύση του φαγητού και του προσθέτει άσκοπες θερμίδες: σουρώνουμε το κρέας και...
Η συμμετοχή της Σοφίας Μουτάφη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Ένα all day στέκι στο κέντρο της Αθήνας με νόστιμη, βιολογική κουζίνα.