Είναι ιδανικά για χορτοφάγους, όμως θα τα απολαύσουν εξίσου και οι λάτρεις του κρέατος ως γαρνιτούρα στο ψητό τους. Δείτε τα σαν... μπριάμ στη σχάρα!
Το κρασί που δημιούργησαν στο Κοκκινοχώρι Καβάλας ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής αποδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες εξέλιξής του, σε βάθος χρόνου.
Η συχνή κατανάλωση σοκολάτας ενδέχεται να μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού στους άνδρες, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Ξεφυλλίζουμε τετράδια με κορφιάτικες συνταγές και τις μαγειρεύουμε, αναμειγνύοντας μεσογειακά υλικά και βενετσιάνικες μνήμες.
Γεύμα άκρως θαλασσινό και ενδιαφέρον εις τον αφρόν της θάλασσας...