Χρησιμοποιούμε τη χύτρα για να φτιάξουμε μια εξαιρετικής γεύσης σούπας που μπορούμε να σερβίρουμε ως πρώτο πιάτο σε γιορτινό κάλεσμα.
Η γλώσσα είναι ένα από τα πιο ευκολομαγείρευτα ψάρια. Σε ελάχιστα λεπτά, απολαμβάνουμε ένα γευστικό πιάτο, με λίγες θερμίδες.
Αντιμετώπισέ το όπως θες: και ως μεζέ το τρως και ως πλήρες γεύμα αν το συνοδεύσεις με ψωμί και σαλάτα.
Ιδού η ευκαιρία να αναδείξετε το ζαχαροπλαστικό σας ταλέντο.
Μεγάλη η αναμονή, αλλά αξίζει το κόπο, για αυτό το πεντανόστιμο αρνάκι που προτείνει ο Χριστόφορος Πέσκιας.
Το μυστικό είναι η δυνατή φωτιά και το έντονο σοτάρισμα των μανιταριών. Μόνο έτσι θα ροδίσουν ωραία, χωρίς να βράσουν.
Ένας ιδιαίτερος πουρές, εξαίσιο συνοδευτικό για ψητά κρεατικά, κυρίως χοιρινό ή κοτόπουλο.