Παρέα, dvd, cocooning και χειροποίητα κλαμπ στο άψε-σβήσε...
Σου περίσσεψε ψωμί; Ok, καταρχάς δεν το πετάς. Το κρατάς στο ψυγείο για κάμποσες μέρες και, όταν θες να φτιάξεις μπιφτέκια, κεφτέδες, σουτζουκάκια κ.λπ., το μουλιάζεις και το βάζεις στο μείγμα του κιμά. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι κρουτόν...
Αιγυπτιακές γεύσεις σε ένα νεοκλασικό στο κέντρο της πόλης.
... «Κιμάς, αυγά, μυρωδικά, κρεμμύδι, πατάτες, ψωμί. Τα σημείωσες όλα; Άντε, θέλω να φτιάξω το meatloaf του Γαστρονόμου». Κι έφαγαν αυτοί (αλλά κι εμείς) καλά...
Ζουμερό, μυρωδάτο, λαχταριστό. Μμμούρλια.
Κανονικά γίνεται στο τηγάνι, όμως εμείς σας δίνουμε μία εκδοχή για φούρνο. Η απόλαυση; Ίδια.
Πρωτότυπος και λαχταριστός ο σολομός που φτιάχνει ο Κλεομένης Ζουρνατζής.
Μέχρι την Τουρκία έφτασε η χάρη μας και επί τη ευκαιρία δοκιμάσαμε εκπληκτικό κεμπάπ σε αυτή την αλυσίδα κεμπαμπτζίδικων.