Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει ένα εξαίσιο μαγειρευτό μοσχάρι. Χάρμα ιδέσθαι και γεύεσθαι.
Συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα και απολαμβάνουμε!
Ένα ιδιαίτερο, παραδοσιακό φαγητό, που αξιοποιεί τα εποχικά λαχανικά αλλά και φρούτα.
Η σαλάτα που σίγουρα περίσσεψε απ' το τραπέζι της γιορτής γίνεται ένα θαυμάσιο, θεραπευτικό σχεδόν, πιλάφι.
Ανακουφιστική μετά το πολύ ποτό, αλλά και ωραία έναρξη σε ένα γεύμα αξιώσεων, αν σερβιριστεί σε μικρή ποσότητα. Μούρλια έτσι κι αλλιώς.
Μεθ’ αρωμάτων και ποικίλων αρτυμάτων ετούτη η σαλάτα, ό,τι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι μας.
Η μπιραρία του Χαλανδρίου ετοιμάζει ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ με πλούσιο μπουφέ από τον σεφ Μιχάλη Ζάχαρη.