Στο «κουτί» του, ο Πέσκιας έχει εγκαθιδρύσει μια νέα ελληνική κουζίνα, τη δική του ελληνική κουζίνα, ζωντανή, εξωστρεφή, που συνδιαλέγεται με τον κόσμο.
Τελικά ο…Ποπάι ήξερε τι έκανε.
Συνοδεύουμε με ρύζι, νουντλς ή ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
Μια μικρή ταβερνο-όαση σε μια κρυψώνα στο κέντρο της Αθήνας.
Ο μάγειρας της Κάππαρης σκαρώνει γρήγορες νοστιμιές μόνο για εμάς.
Αυθεντική κινεζική κουζίνα στη Γλυφάδα, που διαφοροποιείται από τα κλασικά πιάτα άλλων ασιατικών εστιατορίων στην πόλη.