Διαβάστε πρώτοι μία από τις συνταγές του αφιερώματος του Γαστρονόμου στην Κυπριακή κουζίνα.
Σπέσιαλ οι ντοματοκεφτέδες που φτιάχνει η Νένα Ισμυρνόγλου.
Συνοδεύουμε με μια πατατοσαλάτα με ντομάτα και ξερό κρεμμύδι.
Μια απλή, απλούστατη σάλτσα που μπορεί να αναβαθμίσει και την πιο απλή πράσινη σαλάτα.
Ιδανική για τον μπουφέ, ως πρώτο πιάτο αλλά και για ένα ελαφρύ βραδυνό. Τα φρέσκα σύκα της χαρίζουν το φίνο άρωμα και τη λεπτή τους γεύση και μια ελαφριά γλύκα που εξισορροπεί την ένταση των τυριών.
Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο κυκλαδίτικο φαγητό.
Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για τα καλά μας τραπεζώματα.