Γρήγορο, εύκολο, νόστιμο. Απλά τέλειο.
Χορταστική και πλούσια, η παραδοσιακή αυτή ομελέτα θα σας μείνει αξέχαστη...
Σχάρα με φαντασία σε ένα νέο στέκι στα Εξάρχεια...
Έξω κρύο. Μέσα ζεστασιά και σούπα στο τσουκάλι...
Στο τεύχος με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής αποδεικνύουμε πόσο νόστιμο μπορεί να είναι το μαγείρεμα στον ατμό!
Απλό, όμως πεντανόστιμο και για όλες τις ώρες...
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς μαθαίνει να φτιάχνουμε κρουτόν στο τηγάνι
Προσθέστε τη συνταγή αυτή στα αγαπημένα σας άρθρα για να τη βρείτε εύκολα όταν θα τη χρειαστείτε για τα γιορτινά σας μαγειρέματα.