Ο Αλέξανδρος Γιώτης γράφει για ψιλόψαρα που απογειώνονται στο τηγάνι.
Έχει λίγο κόπο στο καθάρισμα των χόρτων, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει...
Ο συγγραφέας και food writer ετοιμάζει ένα μενού με γεύσεις και αρώματα από την ιδιαίτερη πατρίδα του.
Συνοδεύει ψητά κρεατικά ή ψάρια αλλά είναι και από μόνο του ένα θαυμάσιο γεύμα με λίγο ψωμί.
Για την 8η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Χατζηκυριακίδου.
Είναι στην εποχή τους, πεντανόστιμα και φτηνά. Μαγειρέψτε σκουμπριά έτσι κι αλλιώς.