Η ανταποκρίτριά μας στο φεστιβάλ γαστρονομίας της Χαλκιδικής δοκιμάζει και μας στέλνει τις εντυπώσεις της.
Κάνουμε τον αρακά σούπα και μάλιστα πεντανόστιμη...
Συνοδεύουμε με φασολάκια βρασμένα al dente και ψωμί της αρεσκείας μας.
Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Δυο όσπρια, χίλια δυο μαγειρέματα, για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις...
Τέχνη και θεματικά μενού αισθητικής και γευστικής απόλαυσης σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο Μεταξουργείο.
Εναλλακτικό, πεντανόστιμο και χωρίς καν να χρειαστεί να ανάψουμε το μάτι της κουζίνας.