Το ολοκαίνουριο μαγαζί ήρθε να καλύψει ένα «γευστικό κενό» στο Χατζηκυριάκειο και την Πειραϊκή. Άραγε θα κερδίσει το στοίχημα;
Σε αυτό το τεύχος προσπερνάμε τα ανώδυνα κέικ, που προορίζονται να συνοδεύσουν τον καφέ, και επιλέγουμε όσα έχουν τα φόντα να βγουν σε γιορτινή πιατέλα.
Λαχταριστό street food περιωπής στην καρδιά της «νέας» Γλυφάδας.
Μαγειρεύουμε σήμερα την κουζίνα των γιαγιάδων μας. Ένα πλούσιο αφιέρωμα με 30 ανεπανάληπτες συνταγές. Μην το χάσετε!
Ο σεφ Νίκος Φωτιάδης έχει επιμεληθεί ένα μενού κρητικών γεύσεων, με προσεκτικά επιλεγμένες ντόπιες πρώτες ύλες.
Η Πέννυ Μπαντή από τις Σέρρες φτιάχνει γλυκό του κουταλιού ροδάκινο χρησιμοποιώντας ασβεστόνερο.
Αντί να κοπανίζουμε στο γουδί τους κρυστάλλους (δάκρυα) μαστίχας προκειμένου να χρησιμοποιήσουμε τη σκόνη στα γλυκά μας, μπορούμε πιο εύκολα να τους τρίψουμε στο μύλο μπαχαρικών. Μάλιστα, καλό είναι να έχουμε τον μύλο με τη μαστίχα στο ψυγείο,...