Αν διαβάζετε τις Γλυκές Ιστορίες, σίγουρα η ζαχαροπλαστική ανήκει στα ενδιαφέροντά σας. Μήπως όμως το ενδιαφέρον σας πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα;
Ελαφρώς γλυκό κοκτέιλ με ρετρό εσάνς. Σερβίρεται σε δίσκο με σεμεδάκι.
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κωνσταντινούπολης, και μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τα πιο νόστιμα γλυκά της Ανατολής.
Νομίζαμε ότι θα μας χρησίμευαν και σαν πυρομαχικά, αλλά τελικά τα φάγαμε όλα εν ειρήνη. Ωστόσο, ο καθένας βρήκε τη γεύση που τον «τρουφίζει» περισσότερο.
Ιταλική πιτσαρία-τρατορία βγαλμένη από σκηνικό που παραπέμπει στη Ρώμη μιας νεανικής ντόλτσε βίτα.
Στο νέο, συλλεκτικό Γαστρονόμο, οι σεφ μαγειρεύουν τα νοστιμότερα εαρινά φαγητά και ετοιμάζουν δεκάδες λιχουδιές για το πασχαλιάτικο τραπέζι.