Τελικά ο…Ποπάι ήξερε τι έκανε.
Συνοδεύουμε με ρύζι, νουντλς ή ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
Τα ταπεινά βλίτα μπορούν στα χέρια άξιων μαγείρων να γίνουν ένας ακόμη πρεσβευτής μιας μεσογειακής μαγειρικής κουλτούρας, που χωρίς ξιπασιά τιμά την τροφή και τον άνθρωπο.
Μια μικρή ταβερνο-όαση σε μια κρυψώνα στο κέντρο της Αθήνας.
Ο μάγειρας της Κάππαρης σκαρώνει γρήγορες νοστιμιές μόνο για εμάς.
Αυθεντική κινεζική κουζίνα στη Γλυφάδα, που διαφοροποιείται από τα κλασικά πιάτα άλλων ασιατικών εστιατορίων στην πόλη.