Αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς μας προς το χειρότερο βλέπουν οι επιστήμονες λόγω της οικονομικής κρίσης, εκφράζοντας ανησυχία για την επίδραση της στην παιδική διατροφή, αλλά και για τις μελλοντικές συνέπειές της.
Για να ξεφλουδίζουμε ξερά κρεμμύδια, κοκκάρια και μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο χωρίς κόπο και δάκρυα, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα καλύπτουμε καλά με καυτό νερό. Τα αφήνουμε για 5 λεπτά και θα διαπιστώσουμε ότι ξεφλουδίζονται πολύ πιο εύκολα...
Λίγα λόγια για την ιστορία των κουλουριών και των μπισκότων, με αφορμή το βιβλίο που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή.
Ο Κώστας Κωβαίος έφτιαξε ένα ιδιαίτερο τσάτνι για να συνοδεύσουμε τα κρεατικά μας.
Θέλει το χρόνο της, αλλά αν ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες του Χριστόφορου Πέσκια θα ενθουσιαστείτε από την τελειότητά της. Δεν υπάρχει πιο γκουρμέ φαγητό, λέμε!
Κοτόπουλο με λαχανικά και κεφαλοτύρι στο φούρνο προτείνει ο Μανώλης Ασλάνογλου.
Συντονισμός χρειάζεται και λίγη οργάνωση, κι έτοιμες οι μπριζόλες στο πι+φι.
Φυλακίζουμε στο βάζο φρούτα εποχής και φτιάχνουμε εκλεκτά εδέσματα.