Σε αυτή την συνταγή ταιριάζουν τόσο τα πικάντικα λουκάνικα Καρπενησίου όσο και τα λουκάνικα με πράσο. Ό, τι και να επιλέξουμε, το αποτέλεσμα θα είναι ένα εξαιρετικό φαγητό ή ένας πεντανόστιμος μεζές για να συνοδεύσουμε την παγωμένη μπύρα μας.
Μία από τις δεκάδες συνταγές από το μεγάλο πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Μην το χάσετε αυτή την Κυριακή.
Μπορούμε να το φτιάξουμε και με τα ρεβίθια που περίσσεψαν.
Κυπριακά ντολμαδάκια, κρεατένια, απίθανα, ετοιμάζει ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας για αυτό το Σαββατοκύριακο.
Μερακλίδικη ψαροφαγία έχει το σημερινό μενού!
Napoleon έχει επικρατήσει να ονοµάζονται τα γλυκά και αλµυρά παρασκευάσµατα στα οποία τα υλικά µπαίνουν σε στρώσεις.
Το λουκάνικο κάνει τη διαφορά καθώς ανανεώνει και εμπλουτίζει τη γεύση των φασολιών.