Προκοπή να δουν τα μάτια σας με τα σπιτίσια, μαμαδίστικα φαγητά του γλυφαδιώτικου μαγειρείου.
Ενα πρότυπο κρεοπωλείο με δικούς του θάλαμους ωρίμασης ανά είδος κρέατος. Επιπλέον «μπόνους» τα δυσεύρετα τυριά και αλλαντικά, αλλά και μια χασαποταβέρνα στο πίσω μέρος για μερακλήδες.
Καλοδουλεμένη, ευφάνταστη και συνάμα απλή, μεσογειακή κουζίνα στο στέκι του Αλέξανδρου Καρδάση στον Κεραμεικό.
Χειροποίητα ζυμαρικά φυσικής ξήρανσης και άλλες νοστιμιές από μια μικρή αλλά θαυματουργή βιοτεχνία.
Ενα αφιλτράριστο αγουρέλαιο από χονδρολιές Χαλκιδικής γίνεται αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε έμπειρους γαστρονόμους κάθε χρόνο.
Παράγει προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, είναι επικερδής αλλά επιμένει ποιοτικά. Η εταιρεία Παπαδημητρίου είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Ο,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική παραγωγή, θα το ανακαλύψει πρώτος ο Κουκάς. Μαζί, ιταλικά αλλαντικά και άλλες ξένες ντελικατέτσες.