Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;
Αντζούγιες, μπούκοβο, σκόρδο και κρουτόν μπλέκονται σε μια υπέροχη σπαγκετάδα.
Κρύσταλλοι μαστίχας (ΠΟΠ) Οι σεφ ζαχαροπλαστικής προτιμούν τους κρυστάλλους και όχι την έτοιμη σκόνη, γιατί είναι πιο έντονο το αρωματικό αποτέλεσμα. Για να τους χρησιμοποιήσουμε, πρέπει να τους κοπανίσουμε πολύ καλά σε γουδί μέχρι να γίνουν...
Μια νοστιμιά θαλασσινή και απόλυτα καλοκαιρινή ετοιμάζει για τους καλεσμένους της η σεφ Ντίνα Νικολάου.
Τη συνταγή μας έδωσε η κ. Δάφνη Παρλιάρη και η κ. Τασούλα Παπανικολάου από τον ξενώνα «Ροδαμό» στο Χολομώντα Χαλκιδικής.
Ελαφρύ, χορταστικό, μυρωδάτο σαλατοφαγητό διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Παραδοσιακές σκοπελίτικες γεύσεις, ντόπιες πρώτες ύλες και κηπευτικά από το περιβόλι της κ. Φωτεινής.