Αυτή την Κυριακή δωρεάν με την Καθημερινή το πέμπτο βιβλίο της σειράς!
Όταν μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια συνήθως αποκτούν ένα σκούρο, μάλλον άσχημο χρώμα στο μαγείρεμα. Για να το αποφύγουμε δοκιμάζουμε κάτι απλό: Ρίχνουμε 1 - 2 κουτ. γλυκού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού στην κατσαρόλα όπου μαγειρεύονται τα κρεμμύδια....
Ο σεφ Νίκος Φωτιάδης έχει επιμεληθεί ένα μενού κρητικών γεύσεων, με προσεκτικά επιλεγμένες ντόπιες πρώτες ύλες.
Οταν ψήνουμε απλό κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, μια ωραία ιδέα είναι η εξής: Ανασηκώνουμε προσεκτικά το δέρμα του κοτόπουλου πάνω από το άνοιγμα της κοιλιάς του, εκεί δηλαδή που το δέρμα είναι παχύ, βάζουμε τα δάχτυλά μας κάτω από το δέρμα και...
Ανακαλύφθηκε φρούτο με το πιο έντονο μπλε χρώμα στη φύση που δεν ξεθωριάζει ποτέ.