Ντόπιες πρώτες ύλες και νόστιμη μαγειρική στη Λαγκάδα της Αμοργού.
Μια δροσιστική σούπα, αντίδοτο στη ζέστη του καλοκαιριού...
Το μυστικό της νοστιμιάς είναι στην κρούστα μυρωδικών...
Μια διαφορετική εκδοχή για το σερβίρισμα ντιπ είναι τα ίδια τα λαχανικά. Μπορούμε να τα σερβίρουμε σε φύλλα σίκορε, σε γλυκές πιπεριές -αφού κόψουμε το καπάκι και αφαιρέσουμε τους σπόρους- ή και σε ντομάτες -αφού καθαρίσουμε το εσωτερικό, τις...
Δείπνο σε ένα ιταλικό εστιατόριο με θέα το Κάστρο της ηπειρώτικης κωμόπολης και τη θάλασσα του Βάλτου.
Η Χριστίνα μαγειρεύει, ο Μανώλης ψήνει και εμείς απολαμβάνουμε τα θαυμάσια φαγητά τους σε καλές τιμές.
Αρωματικό και πεντανόστιμο το πιλάφι που φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου.