Τo «ανάμεικτο» ισπανικό πιλάφι σε μια εκδοχή εξπρές...
Μια φρεσκοκομμένη σαλάτα και μια τηγανιά πατάτες για τα παιδιά και καλή μας όρεξη...
Για την 3η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Ένας γρήγορος, λαχταριστός μεζές για τσιμπολόγημα.
Μια ζεστή σαλάτα που θα σας μείνει αξέχαστη.
Όταν τελειώσουμε με το μαγείρεμα ή το τηγάνισμα και θέλουμε να βάλουμε για πλύσιμο το σκεύος που χρησιμοποιήσαμε, δεν το καταβρέχουμε ποτέ με κρύο νερό όσο είναι καυτό, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σκευρώσει. Είτε το αφήνουμε να κρυώσει εκτός...
Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και έτοιμο για σερβίρισμα...