Σαρδέλες - γύρος, σημειώσατε Χ. Πού; Σ’ ένα από τα πιο αξιόλογα εστιατόρια της συμπρωτεύουσας.
Ο Στέλιος Παρλιάρος άνοιξε ένα ακόμη concept-store με πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, γλυκά, εργαλεία, βιβλία κ.λπ.
Και τι δεν φτιάχνουμε σε αυτό το τεύχος: από γλυκό καρπούζι, σταφύλι, φιρίκι και κεράσι μέχρι μαρμελάδα σύκο, βερίκοκο, ακόμη και ντομάτα!
Πολυεθνικές γεύσεις και συμπαθητικές τιμές στο roof garden του ξενοδοχείου Radisson Blu Park.
Τα φρέσκα ανοιχτόχρωμα Μοσχάτα κρασιά είναι ιδανικά για να συνοδεύουν φρούτα, τάρτες και ελαφριά γλυκά, κρέμες και μπαβαρουάζ, αλλά και μερικά σχετικά ήπια «μπλε» τυριά. Τα Μοσχάτα που είναι μεν από ώριμο τρύγο, αλλά δεν έχουν υποστεί...