Ο Αλέξανδρος Γιώτης γράφει για ψιλόψαρα που απογειώνονται στο τηγάνι.
Το εθνικό μας τυρί σε μία από τις νοστιμότερες εκδοχές του από ένα οικογενειακό τυροκομείο στο Μαρκόπουλο.
Γαρνίρουμε με κομμάτια από μανούρι ή φέτα και απολαμβάνουμε.
Για να μην «κολλάνε» τα ημίσκληρα και σκληρά τυριά στον τρίφτη, τον περνάμε προτού τον χρησιμοποιήσουμε με ένα πινελάκι με λίγο λάδι.
Σπάνια βρίσκει κανείς ένα τόσο «ολοκληρωμένο» εστιατόριο.
Έχει λίγο κόπο στο καθάρισμα των χόρτων, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει...