Ελληνικό μενού με ολίγες γαλλικές και ιταλικές επιρροές σε ένα εστιατόριο στο Γέρακα.
Το αυθεντικότερο -ίσως- ινδικό των Αθηνών βρίσκεται στα Εξάρχεια.
Μια διαφορετική στραπατσάδα, πλούσια και μερακλίδικη, που σηκώνει μπίρα.
Συνοδεύουμε με φιλέτο κοτόπουλου ή λουκάνικα ψητά ή πουρέ πατάτας.
Ένα αλλιώτικο μπριάμ, πολύ αρωματικό και ιδιαίτερα νόστιμο.
Οι Γάλλοι το λένε en papillote, εμείς «στο πακέτο». Η νοστιμιά πάντως είναι η ίδια.
Όνομα και πράγμα το εστιατόριο όπου η Μυρσίνη Λαμπράκη ξεδιπλώνει τις μαγειρικές της γνώσεις.
Γαρνίρουμε με κομμάτια από μανούρι ή φέτα και απολαμβάνουμε.