Σκέτος χαμαιλέων ετούτη η σούπα, παίρνει τη γεύση από ό,τι λαχανικό μας βρίσκεται στο ψυγείο. Μμμμ, ό,τι πρέπει για το κρύο.
Κρεμώδης, αλλά χωρίς κρέμα γάλακτος, και αρωματικότατη η μακαρονάδα αυτή, διά χειρός Ντίνας Νικολάου. Είμαστε μακαρονάδες, τι να κάνουμε;
Η Πέτρα Φλορεάνοβα από τον Άφυτο Χαλκιδικής μας έστειλε μια συνταγή για σπανακόπιτα καθώς και συμβουλές για να αξιοποιήσουμε το περισσευούμενο ζυμάρι.
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή λαχανικά στον ατμό, και ένα ελληνικό Chardonnay στο ποτήρι.
Το σαγανάκι απογειώνει το κλασικό σάντουιτς με μπέικον. Γιαουρτόσαλτσα και μαρουλόφυλλα κρατούν τις ισορροπίες. Θα το δοκιμάσεις;
Τα παιδιά θέλουν πίτσα. Μη σκας! Σε 10΄ θα είναι έτοιμη.
Για το ξεκίνημα της εβδομάδας ετοιμάζουμε την κλασική εκδοχή της δημοφιλούς σαλάτας.
Όταν ο Πέσκιας συνάντησε την κρητική γαστρονομία, μαγικά πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν στην κουζίνα του. Δες, φτιάξε, δοκίμασε γιατί.