Το πειραιώτικο στέκι με την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα άνοιξε ξανά.
Αν βαρεθήκατε τις τηγανητές πατάτες, ο Κλεομένης Ζουρνατζής έχει μια αντιπρόταση…
Ένα στέκι για φρέσκα ζυμαρικά και απλό, ιταλικό φαγητό.
Ο μόνος μπέλας είναι το καθάρισμα των μυδιών. Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει και με το παραπάνω…
Όσα φρέσκα μύδια είναι ανοιχτά προτού μαγειρευτούν και όσα παραμείνουν κλειστά μετά το μαγείρεμα, δεν τα καταναλώνουμε.
Οι ζωμοί νοστιμίζουν τα φαγητά προσδίδοντάς τους βάθος γεύσης. Αν δεν έχουμε χρόνο να φτιάξουμε έναν κλασικό ζωμό, μπορούμε να ετοιμάσουμε γρήγορα στην παρασκευή τους «τσάγια» μυρωδικών. Βράζουμε, δηλαδή, στη χύρτα, μυρωδικά (φρέσκα και...
Ποιο εστιατόριο «διανυκτερεύει»; Που βρίσκουμε το πιο νόστιμο ζουμερό κοτόπουλο; Χρήσιμες πληροφορίες και άλλα από τις appetit-ικές...