
Έχουμε εθιστεί στην ομοιομορφιά, ακόμα κι όταν αγοράζουμε κολοκυθάκια και πορτοκάλια; Αν δεν θέλουμε να πεινάσουμε, καιρός να αλλάξουμε συνήθειες.
Στην Ελλάδα καλλιεργείται στους περισσότερους αμπελώνες τόσο της βόρειας όσο και της νότιας Ελλάδας, με αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα, κάτι που θα διαπιστώσετε και από τις υψηλές βαθμολογίες που έχουν συγκεντρώσει τα κρασιά της γευστικής μας...
Νέα τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας έως 80% για την ψύξη των αναψυκτικών στο σημείο λιανικής πώλησης.
Οι Ιάπωνες απαντούν «ναι» και προτείνουν τα δικά τους άγλυκα κεράσματα από πάστα φασολιού.
Το γνωστό ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης έρχεται και στην Αθήνα.