Στον κυματοθραύστη του «Κιματοθραύστη», δηλαδή στην βιτρίνα-μπουφέ του, θα βρεις μαγειρευτά, κρεατικά και σαλάτες. Διάλεξε το πιάτο σου και ξεκίνα να γεμίζεις.
Στο «κουτί» του, ο Πέσκιας έχει εγκαθιδρύσει μια νέα ελληνική κουζίνα, τη δική του ελληνική κουζίνα, ζωντανή, εξωστρεφή, που συνδιαλέγεται με τον κόσμο.
Τελικά ο…Ποπάι ήξερε τι έκανε.
Συνοδεύουμε με ρύζι, νουντλς ή ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
Τα ταπεινά βλίτα μπορούν στα χέρια άξιων μαγείρων να γίνουν ένας ακόμη πρεσβευτής μιας μεσογειακής μαγειρικής κουλτούρας, που χωρίς ξιπασιά τιμά την τροφή και τον άνθρωπο.
Μια μικρή ταβερνο-όαση σε μια κρυψώνα στο κέντρο της Αθήνας.
Ο μάγειρας της Κάππαρης σκαρώνει γρήγορες νοστιμιές μόνο για εμάς.