Στους γευστικούς της δρόμους της ορεινής Χαλκιδικής.
Από τη φλογερή Ιβηρική χερσόνησο, στις γεύσεις της Ηπείρου.
Μπορεί το μικρό ιστορικό μαγαζί στην Αχειροποίητο με το αξέχαστο ντοντουρμά να έχει κλείσει εδώ και χρόνια, όμως οι νέοι, ικανοί τζελατιέρηδες του κέντρου φτιάχνουν παγωτά που θα σας μείνουν αξέχαστα.
Μελαχρινά, βιολογικά, δίχως κουκούτσια, τα σταφύλια της μικρόρωγης Μαύρης Κορινθιακής Σταφίδας είναι τραγανά, ζουμερά και πεντάγλυκα, ξεχειλίζουν χυμούς.