Η Μικροζυθοποιία Σερρών & Βορείου Ελλάδος «Siris MicroBrewery» λανσάρει την τρίτη ετικέτα της, τη Voreia Stout.
Ετοιμα τεμάχια υποστρώματος για καλλιέργεια μανιταριών πλευρώτους φορτώνονται για αποστολή. Η μονάδα στους Καθενούς Ευβοίας προμηθεύει με υπόστρωμα το 85% των Ελλήνων παραγωγών του συγκεκριμένου τύπου μανιταριού.
Είναι ελληνικό ή εισαγόμενο; Περιέχει συντηρητικά; Πώς παρασκευάζεται;
Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στα όμορφα Σφακιά.
Η διαδικασία της διαλογής των σταφυλιών σε πλήρη εξέλιξη στο εργοστάσιο της Suntip, στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Το εργοστάσιο απασχολεί περίπου 160 άτομα, που δραστηριοποιούνται στη διαλογή, συσκευασία και εμπορία των σταφυλιών προς το εξωτερικό.