Νέα προϊόντα για το 2017 ετοιμάζει η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ
Γιορτάζουμε τη νέα σειρά επαγωγικών εστιών της NEFF με τέσσερις αποκλειστικές συνταγές από τον αγαπημένο μας σεφ Βαγγέλη Δρίσκα.
«Βρώμικο» σε μία από τις καθαρότερες καντίνες, σούπερ παγωτά από κορυφαίο τζελατιέρη, βιολογικά ροφήματα σοκολάτας, πάμπολλα κοκτέιλ από δεξιοτέχνες του είδους.
Η κυρία Ευδοκία Λιόλιου, ο σύζυγός της Κωνσταντίνος και οι δυο τους γιοι, ο Γιάννης και ο γεωπόνος Θόδωρος, καλλιεργούν βιολογικά στον Ολυμπο όλων των λογιών τα μήλα.
Πίνοντας κρασί και αποστάγματα της Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival.