Το κρασί που έχει γίνει συνώνυμο της χώρας μας είναι αδιαμφισβήτητα η ρετσίνα.
Το αρωματικό υπόστρωμα στο οποίο τους βράζουμε, τα φρέσκα μυρωδικά στη γέμιση αλλά και το εκλεκτό ωμό αγουρέλαιο με το οποίο τους περιχύνουμε είναι τα μυστικά της αξεπέραστης γεύσης τους.
Τους συναντάτε πίσω από γνωστές αθηναϊκές μπάρες. Τους γνωρίζετε;
Ταξιδεύουμε στο σκωτσέζικο Speyside και ανακαλύπτουμε το αποστακτήριο όπου χτυπάει η καρδιά του διάσημου blend.
Τα Κτήματα Παλυβού από τη Νεμέα και Χρυσοχόου από τη Νάουσα ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα ξεχωριστό κρασί.
Οι μεξικάνικες κροκετούλες τυριού θα γίνουν το αγαπημένο σας μεζεδάκι.
Τηγανιά κοτόπουλου με πολύχρωμα λαχανικά.
Ο chef Μιχάλης Ψιλάκης μας ετοίμασε το πιο νόστιμο μπέργκερ που έχουμε δοκιμάσει!