Η ελληνική απάντηση στα ξενόφερτα μπλε τυριά είναι προϊόν ΠΟΠ και φτιάχνεται σε μικρά τυροκομεία των Κυκλάδων. Και είναι ένας πρώτης τάξεως μεζές για μερακλήδες.
Ενας μάγειρας οφείλει να διαχειριστεί το ταλέντο του, όχι για να μην πάει χαμένο, αλλά για να ευτυχήσει.
Ένα high tech βιβλίο, με συνταγές για αρχάριους
«Από τη στιγμή που ένας εξαρτημένος άνθρωπος κόψει τα ναρκωτικά, ο εγκέφαλος ζητάει άλλες ανταμοιβές όπως σοκολάτες ή μπισκότα, οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Και φυσικά τότε ένα μήλο δεν γεννά καμία ικανοποίηση», εξηγεί η δρ Πάμελα Πικ, αναπληρώτρια...
Το εξαιρετικό κυκλαδίτικο αλοιφώδες τυρί με την «τσουχτερή», βαθιά γεύση σερβίρεται ως ορεκτικό πλάι σε ούζο ή τσίπουρο.
Ενα χαριτωμένο ταβερνάκι στον Γαλησσά που δεν αρκείται στην αβανταδόρικη τοποθεσία του αλλά προσφέρει νόστιμα, καλομαγειρεμένα πιάτα με παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.