Καθεμία από τις συνταγές του δοκιμάζεται έξι φορές στην επιχείρηση και δύο φορές εκτός! «Και αν γράφω 400 συνταγές το χρόνο, καταλαβαίνεις πόσο μου κοστίζουν», λέει ο ίδιος.
Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στο μακρινό νησί των Δωδεκανήσων.
Η τράπεζα θα παρέχει ουσιαστική στήριξη κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας που συνδέεται με τον πρωτογενή τομέα και εκτείνεται ώς τη μεταποίηση και την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων.
Η Olive Vision είναι από εκείνες τις νέες αλλά αλματωδώς αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις επώνυμου ελαιολάδου. Με εξαγωγικό προσανατολισμό και πολλά βραβεία ήδη στο ενεργητικό της.
Ο «'Ελατος» στο Σχοινοχώρι Αργους είναι ένα οικογενειακό τυροκομείο τα τυριά του οποίου ξεχώρισαν σε τυφλή γευσιγνωσία οι συντάκτες και οι σεφ του Γαστρονόμου.