Ομάδα μαθητών Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης «ίδρυσε» μία εικονική εταιρία γεωργικών προϊόντων, που χρησιμοποιεί την ενυδρειοπονία, σαν εναλλακτική μέθοδο καλλιέργειας.
Το νέο μενού του Brown’s μας συστήνει γεύσεις μοντέρνας brasserie.
Σεμινάρια για επαγγελματίες Chef, μάγειρες και ερασιτέχνες λάτρεις της μαγειρικής
Μία ολοκαίνουρια ενότητα στο 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή το ... φαγητό!
Γνωριμία με τον Μανώλη Παπουτσάκη, τον κρητικό σεφ του εστιατορίου «Ίωνος» της Θεσσαλονίκης, που αναδείχθηκε Greek chef 2017 στην φετινή Expotrof.